Benefiet korenfestival 

 Met passie voor zingen en het goede doel   

Het hoofddoel van Voices4life 2018 is:

Longfonds

Zingen is goed voor je longen. Het maakt je ademhalingsspieren sterker. Maar gewoon kunnen ademhalen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In Nederland zijn meer dan 100.000 kinderen met een ongeneeslijke longziekte. Voor hen is ademhalen een terugkerende strijd. Sherano (7 jaar) heeft vaak heftige astmatische aanvallen en belandde al meer dan 10 keer op de intensive care. Zijn ouder voelen zich dan machteloos. Hij is helaas niet de enige: elk jaar worden duizenden kinderen benauwd in het ziekenhuis opgenomen. Het Longfonds wil daar iets aan doen en samen met Voice4Life het verschil maken. Het Longfonds helpt kinderen met een longziekte door te investeren in onderzoek om longziekten te voorkomen en te genezen. Zing mee voor Sherano en voor alle andere kinderen met een longziekte in Nederland en help het Longfonds bij de strijd voor gezonde longen. Samen zingen we longziekten de wereld uit. 

Aangezien het verschil in stemmen klein was en we onze fotograaf Mirjam Smits ook een warm hart toedragen hebben we besloten 25% van de totale opbrengst te doneren aan haar goede doel: 

Aya Memoriam Foundation

Aya Memoriam Foundation fotografeert belangeloos in de ziekenhuizen en in de thuissituatie voor iedereen die een kindje verwacht dat stil geboren wordt, dan wel bij het overleden van pasgeboren kinderen, bij kinderen met een verwachte korte levensduur of waarbij de zwangerschap moet worden afgebroken. Zij fotograferen op verzoek voor deze doelgroep, zonder grens te stellen aan het aantal weken zwangerschap. Naast het belangeloos fotograferen verstrekken ze in samenwerking met professionals, het aangesloten netwerk en de ervaringscontacten, informatie over en geven begeleiding aan, de mogelijkheid in het nemen van afscheid van pasgeborenen, stil geborenen, kinderen met een verwachte korte levensduur of waarbij de zwangerschap wordt afgebroken.