Benefiet korenfestival 

 Met passie voor zingen en het goede doel   

Zoals gebruikelijk bij Voices4life ontplooien de koren voorafgaande aan het festival

allerlei leuke, creatieve, culinaire, sportieve, slimme initiatieven om de pot voor het goede doel te spekken:

Popformatie Something Else : 
Wat wordt er lekker verkocht!!  De mensen kunnen bijna niet van al dat lekkers afblijven !
Op 13 september jl. hebben wij, Popformatie Something Else uit Ridderkerk, een avondvullend optreden verzorgt voor de Vrouwen van Nu uit Ridderkerk. Tijdens de pauze werden onze eigen gemaakte baksels verkocht. Iedereen mocht hiervoor een vrijwillige bijdrage geven. Dat het een succes was, is gebleken..... de eerste  €144,- is binnen !! Ook hebben wij nog twee andere acties lopen.  Bij AH Dillenburgplein Slikkerveer en Jumbo Ridderkerk kunnen statiegeld bonnen gedoneerd worden. Wat dit oplevert is pas aan het eind van de maand bekend.

High Hopes:   

High Hopes heeft het publiek bij het Vocaal Centraal festival in Amersfoort proberen vol te stoppen met overheerlijke cupcakes, brownies, pompoentaart en andere versnaperingen. Bijgaande foto toont Jannie die met haar zelfgemaakte draagbare tray, voorzien van informatiemateriaal over het Longfonds, zich een weg baant tussen de festivalgangers. Ook de presentator van het festival heeft nog omstandig reclame lopen maken voor het Voices 4 Life festival.  Helaas waren de meeste bezoekers zaterdag met volle magen afgereisd naar het theater. De opbrengst was daarom wat minder dan we hadden gehoopt. Maar niet getreurd: we gaan in de herhaling op Koningsdag. We zullen vast en zeker op een mooi bedrag uitkomen.  

Overigens hebben we als High Hopes het publiek ook nog getrakteerd op een fijn optreden. Maar dat zat bij de toegangsprijs tot het festival inbegrepen :-)